بررسی پاسخ بیوشیمیایی گوجه فرنگی در شرایط آلودگی به گیاه انگلی سس زراعی
کد مقاله : 1174-9THISWSCON (R3)
نویسندگان
مهتاب یزدان دوست *1، آسیه سیاهمرگوئی2، فاختک طلیعی3
1کارشناسی ارشد
2استادیار، گروه کشاورزی، واحد گرگان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، گرگان، ایران
3استادیار دانشگته گنبد کاووس
چکیده مقاله
بررسی پاسخ بیوشیمیایی گوجه فرنگی در شرایط آلودگی به گیاه انگلی سس زراعی
آسیه سیاهمرگویی1*، فاختک طلیعی2، مهتاب یزدان دوست3
1*.استادیار، گروه کشاورزی، واحد گرگان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، گرگان، ایران
2.استادیار، گروه تولیدات گیاهی، دانشگاه گنبد کاووس، گنبد کاووس، ایران
3. کارشناس ارشد علف های هرز، گرگان، ایران
Siahmarguee@gau.ac.ir
چکیده:
در این تحقیق مقاومت 15 رقم گوجه فرنگی به آلودگی سس (Cuscuta campestris Yunck.) در شرایط گلخانه مورد بررسی قرار گرفت. از بین این ارقام، دو رقم حساس و مقاوم ( به ترتیب سوپراوربانا111 و سوپر چف) انتخاب و میزان کاتالاز، گایاکول پراکسیداز، آسکوربات پراکسیداز در زمانهای مختلف پس از آلودگی (صفر، 24، 48، 72، 96، 120 و 240 ساعت) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که آلودگی به سس زراعی باعث افزایش غلظت هر سه آنزیم (کاتالاز، گایاکول پراکسیداز، آسکوربات پراکسیداز) در مقایسه با تیمار بدون آلودگی به سس زراعی گردید. همچنین میزان این آنزیم ها در رقم مقاوم بیشتر از رقم حساس بود.
کلیدواژه ها
سس، گوجه فرنگی، رقم، آنزیم
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر